ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση ΣΑΣΥΔΑ


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, σε κλίμα συναδελφικότητας οι εργασίες της επαναληπτικής εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών ΣΑΣΥΔΑ, στο φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της ΕΑΑΑ (Χαλκοκονδύλη 5 - 7ος όροφος).
Το Προεδρείο της Γ.Σ. απάρτιζαν ο Υπτχος (Ε)ε.α. Ιωάννης Δήμιζας (10ης σειράς) - Πρόεδρος και ο Ασμχος (ΥΥΔ)ε.α. Βασίλειος Τσιμητράς (7ης σειράς) - Μέλος.

Μετά το σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. Ταξχος (Ο)ε.α. Γεώργιος Ρούσσος (13ης σειράς), υπέβαλε για έγκριση στο Σώμα την Έκθεση Πεπραγμένων 2017, τον Οικονομικό Απολογισμό 2017, τον Οικονομικό Προϋπολογισμό 2018 και Προγραμματισμό Δράσεων-Διεκδικήσεων-Εκδηλώσεων 2018.

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση των θεμάτων Ημερησίας Διατάξεως και η λήψη αποφάσεων με αποκλειστικό γνώμονα την προαγωγή του έργου του Συλλόγου.

Ιδιαίτερη ομόφωνη απόφαση, πάρθηκε για την αναγκαία Καταστατική αναθεώρηση

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος παρουσίασε στο εκλογικό σώμα τους υποψηφίους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή της επόμενης τριετίας 2018-20.

Περατωθείσης της συζήτησης, η Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Ταξχο (ΣΔΓ)ε.α. Δημήτριο Τσιαμαντά (23ης σειράς)-Πρόεδρο, Επγό (ΥΔΚ) Γεώργιο Τσιμόγιαννη (25ης σειράς) και Σγό (ΥΟΚ)ε.α. Θεόφιλο Ταταρίδη (26ης σειράς) ως Μέλη, προχώρησαν στην εκλογική διαδικασία τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν με σχετικό Δελτίο Τύπου.

Το Γρ. Τύπου ΣΑΣΥΔΑ













Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου