ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Δεν είναι πια μαζί μας ...


Έφυγε την 4 Απρ 2016 από τη ζωή, ο συνάδελφος Σμχος (ΥΥΔ)ε.α. Παναγιώτης Πολυμενάκος του Νικολάου, κάτοικος εν ζωή Καλλιθέας Αττικής.

Ο εκλιπών, γεννήθηκε το 1938 στον Κότρωνα Λακωνίας, κατετάγη το 1956 με την 3η σειρά ΣΥΔ και έλαβε την ειδικότητα του Μεταφορικού. Αποστρατεύθηκε το 1994.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας και συνέβαλε τα μέγιστα μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, ως Αντιπρόεδρος του ΣΑΣΥΔΑ, στην καλλιέργεια στενών δεσμών μεταξύ των μελών του και ειδικότερα συναισθημάτων φιλίας, συναδέλφωσης, αλληλεγγύης και αγάπης, καθώς και στην προώθηση και υποστήριξη των συμφερόντων τους.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη 7 Απρ 2016 και ώρα 11:00 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, ενώ μετά την ταφή στο κοιμητήριο Καλλιθέας, θα παρατεθεί γεύμα στο εστιατόριο "Μπάρμπα Λάζαρος" (Ζησιμοπούλου 24 - Παλαιό Φάληρο).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΣΥΔΑ, εκ μέρους όλων των αποφοίτων της ΣΥΔ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα τον σκεπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου