ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Αναζητούνται μιμητές ...

Τα Γραφεία του Συλλόγου επισκέφθηκε σήμερα ο Ανθσγός (ΥΥΔ) ε.α. Δημήτριος Γιαννόπουλος, ένα από τα αρχαιότερα μέλη του Σωματείου μας  (24/11/2002).

Από μόνο του το γεγονός ίσως να μην αποτελεί είδηση. 
Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν οι νεώτεροι συνάδελφοι, είναι η σημαντική κοινωνική προσφορά του συναδέλφου, που κάνει περήφανους όλους του ΣΥΔίτες.

Ο κ. Γιαννόπουλος, κατατάχθηκε το 1963 με την 10η σειρά και έλαβε την ειδικότητα του Στρατολόγου. 

Κατάφερε να περατώσει τις σπουδές του στο Μαθηματικό Αθηνών και το 1979 αποστρατεύθηκε με αίτησή του.

Στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα ως καθηγητής μαθηματικών στη δευτεροβάθμια δημόσια εκπαίδευση φτάνοντας στο βαθμό του Λυκειάρχη.

Εδώ και τρία χρόνια, προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Βιβλιοθήκης Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διδάσκοντας δωρεάν σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τον συγχαίρει εκ μέρους όλων των αποφοίτων της ΣΥΔ και του εύχεται Υγεία, Καλή Δύναμη και Καλή Συνέχεια στο Θεάρεστο έργο του, ελπίζει δε να βρει μιμητές !

__________________________________________________________________

Ο κ. Γιαννόπουλος είναι παντρεμένος και έχει δύο υιούς, έναν Υποπλοίαρχο (ΥΙ) στο ΝΝΑ και έναν καθηγητή Μαθηματικών στη δευτεροβάθμια δημόσια εκπαίδευση.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου