ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ένας "Λάζαρος" στο ΣΑΣΥΔΑ ...

Ένας "Λάζαρος" στο ΣΑΣΥΔΑ ... θα μπορούσε να είναι και τίτλος ευθυμογραφήματος του Ψαθά !

Μα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Γεν.Γραμματέας του ΣΑΣΥΔΑ, έμελλε να ταράξει την ηρεμία του πρωινού στον 4ο όροφο της Λυκούργου 9.

Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Θεσσαλονικιός συνάδελφος Ασμχος (ΥΥΔ) ε.α. Βασίλης Παπαγεωργίου της 2ας σειράς και "μακαρίτης" σύμφωνα με το δημοσίευμά μας της 7 Αυγ 2015, ο οποίος κρατώντας το τελευταίο Φύλλο 53 της "ΦΩΝΗΣ", μόλις είχε ενημερωθεί για την "εις Κύριον αποδημίαν" του.

Μετά το αρχικό σοκ και δεδομένης της διάθεσης του αγαπητού συναδέλφου για διακωμώδηση του γεγονότος, ξεκινά έρευνα για να διαπιστωθεί τι πραγματικά συνέβη. 

Αρχικά, διαπιστώνεται ότι και στην "ΗΧΩ των ΑΙΘΕΡΩΝ" της ΕΑΑΑ Φύλλο 532, υπάρχει το ίδιο δημοσίευμα. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ΓΕΑ και αφού οι συνάδελφοι πραγματοποίησαν λεπτομερή έλεγχο των στοιχείων, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. 

Σύμφωνα λοιπόν με την Β3/ΓΕΑ, την Παρασκευή 7 Αυγ 2015, στο 251 ΓΝΑ, απεβίωσε ο Ανθσγός (ΤΕΗ) ε.α. Παπαγεωργίου Βασίλειος του Αποστόλου, κάτοικος εν ζωή Καλλιθέας Αττικής, γεννηθείς το έτος 1934 και αποστρατευθείς το έτος 1980. Για αδιευκρίνιστους λόγους, από τη σχετική σηματική αλληλογραφία, στους αρμόδιους Επιτελείς του ΓΕΑ δόθηκε η εντύπωση ότι απεβίωσε ο "δικός μας" Παπαγεωργίου. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας !

Μετά την εξέλιξη αυτή, το Δ.Σ. του ΣΑΣΥΔΑ εύχεται, στον αποβιώσαντα συνάδελφο Καλό Παράδεισο και στον ΣΥΔίτη Βασίλη Παπαγεωργίου του Δημητρίου, Υγεία και Μακροημέρευση !



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου