ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Επιστολή παρέμβασης του Συντονιστικού Συμβουλίου Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ Ε.Δ. στον κ.ΥΕΘΑ για την ίδρυση Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας

Με επιστολή του προς τον κ.ΥΕΘΑ παρεμβαίνει το Συντονιστικό Συμβουλίο Συλλόγων Αποφοίτων Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών Ε.Δ., με αφορμή τη δηλωθείσα πρόθεσή του να ιδρύσει Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας:

 


1 σχόλιο :

  1. Ψάχνετε για μια αυθεντική εμπειρία;
    Milos Fishing Trip σας προσφέρει διαφορετικές επιλογές και τύπους εκδρομών, όπου μπορείτε να απολαύσετε ψάρεμα και κολύμπι σε διάσημες τοποθεσίες που είναι προσβάσιμες μόνο δια θαλάσσης.
    Milos Fishing Trip

    Περάστε μια μέρα ψαρεύοντας και κολυμπώντας με φίλους ή με την οικογένεια. Ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της Μήλου.
    Επισκεφθείτε μαγικές παραλίες με καταγάλανα νερά
    Ψάρεμα & Μπάνιο

    Μπάνιο στο Κλέφτικο. Σύμπλεγμα από εντυπωσιακούς ηφαιστειογενείς γκριζόλευκους βράχους, δημιούργημα του χρόνου, του αέρα και της θάλασσας, μέσα στα γαλαζοπράσινα νερά, έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της Μήλου και ένα από τα πιο φωτογραφημένα μέρη της Ελλάδας.
    Μπάνιο στο Κλέφτικο

    Οι παραλίες της Μήλου είναι μοναδικές! Εάν οι ηφαιστειακές γεωλογικές μορφές της Μήλου παρουσιάζουν ενδιαφέρον, τότε η ποικιλία και τα χρώματα σε κάθε παραλία εντυπωσιάζουν: μπορεί να είναι άσπρη ή μαύρη, με άμμο, μικρές πέτρες, βότσαλα ή κοχύλια. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και το χρώμα τους μπορεί να είναι σμαραγδί, πράσινο, ανοιχτό μπλε ή βαθύ μπλε.
    Φωτογραφίες

    Απολαύστε ψάρεμα και μπάνιο σε καταπληκτικά μέρη, κρυμμένες παραλίες και μαγικά νερά.
    κρυμμένες παραλίες

    Αλιευτικός τουρισμός είναι η ειδική μορφή τουρισμού, η οποία συνίσταται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών συνδεδεμένων με την αλιεία και τις σχετικές με αυτές πρακτικές και τεχνικές, παραδόσεις και τοπικά έθιμα, τα τοπικά προϊόντα, την παραδοσιακή
    κουζίνα και τοπική γαστρονομία.
    Αλιευτικός τουρισμός στη Μήλο

    ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 12 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ! Πάμε για ψάρεμα !
    Επικοινωνία – Πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή