ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημέρωση από Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων της ΒτΕ για τη συγκρότηση Σώματος Υπαξιωματικών στις Ελληνικές Ε.Δ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας παρείχε το Μέλος της "Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων" της ΒτΕ, κ. Αθανάσιος Καββαδάς-Βουλευτής ΝΔ-Σγός ε.α. (33ης σειράς ΣΤΥΑ), είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Πεντάγωνο με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

 

Κατά τις συναντήσεις, συζητήθηκαν γενικά θέματα που απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις, μεταξύ άλλων η ενίσχυση σε προσωπικό και η φημολογία που κυκλοφόρησε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τη δημιουργία Σώματος Υπαξιωματικών.

Ο Βουλευτής, ως μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, μετέφερε τις επιφυλάξεις μερίδας των εν ενεργεία και αποστράτων υπαξιωματικών σχετικά με την προοπτική δημιουργίας ενός τέτοιου Σώματος και ζήτησε από την πολιτική ηγεσία τις απόψεις της επί του θέματος, επισημαίνοντας ότι οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς διαλόγου και πάντα με γνώμονα το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ.Καββαδάς, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η πρόταση για δημιουργία Σώματος Υπαξιωματικών βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, αφού αναμένονται οι σχετικές εισηγήσεις των αρχηγείων, καθώς και ότι η εφαρμογή οιασδήποτε απόφασης δεν πρόκειται να αιφνιδιάσει και να επηρεάσει ούτε όσους φοιτούν αυτή τη στιγμή σε Στρατιωτικές Σχολές, αλλά ούτε και τους εν ενεργεία υπαξιωματικούς. 
Επιπλέον, ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση κατάργησης των Σχολών Υπαξιωματικών.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση αντιπροσωπείας των Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ Π.Α. (Σ.Α.Σ - ΣΑΣΥΔΑ - ΣΑΙΡ) με τον κ. Βουλευτή, την Τετάρτη 28/8/2019.


Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Καββαδά




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου