ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Αρχαιρεσίες ΣΑΣΥΔΑ 2017


  Αγαπητές Συναδέλφισσες, αγαπητοί Συνάδελφοι,

 Απευθυνόμαστε σε σας που είστε εγγεγραμμένοι στο Σύλλογό μας, αλλά και σε όλους τους ΣΥΔίτες που για διαφόρους λόγους δεν είναι μέρος της παρέας μας, γιατί ο ΣΑΣΥΔΑ είναι μια παρέα φίλων-συναδέλφων.

 Υπάρχουν, ενδεχομένως, λόγοι που ορισμένοι συνάδελφοί μας δεν έχουν ενταχθεί στο Σύλλογο, παράλληλα όμως υπάρχει ένας και μόνο λόγος, που είναι και ο πιο βαρύς από όλους μαζί, που θα πρέπει να τους φέρει κοντά μας και αυτός είναι η αγάπη όλων μας για τη Σχολή μας, τη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ). 'Ετσι δυνατά.

 Στο Καταστατικό αναφέρονται οι σκοποί του Συλλόγου, σε παραγράφους και υποπαραγράφους, το περιεχόμενο των οποίων συνοψίζεται στη φράση "διατήρηση συναισθημάτων φιλίας, συναδέλφωσης, αλληλεγγύης και αγάπης".

 Αυτός είναι αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι ο κύριος σκοπός και η αποστολή του Συλλόγου μας.

 Ελάτε λοιπόν κοντά μας, τακτοποιείστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ώστε κατά τις επερχόμενες εκλογές, περί το τέλος του τρέχοντος έτους, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., να έχετε δικαίωμα ψήφου αλλά και υποβολής υποψηφιότητας, που για εμάς είναι και το σπουδαιότερο.

 Επειδή ορισμένα από τα σημερινά μέλη του Δ.Σ. δεν επιθυμούν να θέσουν ξανά υποψηφιότητα, παρακαλούνται οι απόφοιτοι των νεώτερων σειρών της Σχολής μας να προβούν στις αναγκαίες προεργασίες, προκειμένου να σχηματισθεί ένα ομοιγενές νέο Σώμα στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

 Εμείς θα σας περιμένουμε, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η λειτουργία αυτού του Συλλόγου, αποτελεί για όλους μας ηθική υποχρέωση και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς που θητεύσαμε στα ίδια θρανία και πήραμε όλα εκείνα τα εφόδια, για να έχουμε μια ευδόκιμη σταδιοδρομία στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το Δ.Σ. του ΣΑΣΥΔΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου