ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Έκφραση συλλυπητηρίων

Έφυγε από κοντά μας λίγες ώρες μετά την είσοδο του 2017, ο Σχης (ΑΣ) Θεόδωρος Καπετάνιος, γιός του μέλους ΣΑΣΥΔΑ κας Διονυσίας Καπετάνου - χήρας του Σμχου (ΥΥΠ) ε.α. Ανδρέα Καπετάνου της 4ης σειράς ΣΥΔ, αφήνοντας φτωχότερη την οικογένεια της Αεροπορίας Στρατού.

Στα πενήντα του και επί ένα ολόκληρο έτος, έδωσε ένα διαφορετικό αγώνα, έναν αγώνα άνισο, η στάση του όμως ήταν γενναία και αξιοπρεπής, με υπομονή και ψηλά το κεφάλι, έχοντας δίπλα του, τη γυναίκα του, τις κόρες του, λοιπούς συγγενείς, συναδέλφους και φίλους.

Ετάφη στις 2 Ιαν 2017 στη Φρέγκαινα Άργους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΣΥΔΑ, εκ μέρους όλων των αποφοίτων της ΣΥΔ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της Αργολικής γης που τον σκεπάζει.




1 σχόλιο :

  1. Δυστυχώς...φεύγουν νέοι άνθρωποι. Την στιγμή που τους έχουν απόλυτη ανάγκη τα παιδιά τους, η οικογένειά τους γενικότερα καθώς και η Πατρίδα...Λυπούμαι που αποχαιρετούμε ανθρώπους αυτής ή και μικρότερης ακόμη ηλικίας...Αιωνία του η μνήμη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή