ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση υποβολής απόψεων - Νομοθετικό έργο

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 46 του ν.4407/2016, με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται εντός οκτώ μηνών από την έναρξη ισχύος του υπόψη νόμου, κυρώνεται ο Οργανισμός της Σχολής Μονίμων Υπξκών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), με τον οποίο καθορίζονται, μεταξύ των άλλων, θέματα οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας της Σχολής καθώς επίσης και θέματα διδακτικού προσωπικού και προσωπικού υποστήριξης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας του θέματος, αποφάσισε όπως ζητήσει από την αρμόδια Δνση του ΓΕΑ το σχέδιο του ΠΔγματος προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις του επί των διαλαμβανομένων σε αυτό ζητημάτων.

Επίσης θεωρεί ωφέλιμο, ανεξάρτητα αν θα μας αποσταλεί ή όχι το σχέδιο ΠΔγματος, να ζητηθούν οι απόψεις των συναδέλφων αποφοίτων ΣΥΔ, αναφορικά με το περιεχόμενο των διατάξεων που θα συμπεριλαμβάνονται στο υπόψη ΠΔγμα.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως έχουμε τις απόψεις - προτάσεις σας επί των θεμάτων που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο εν λόγω ΠΔγμα, είτε στο επίσημο e-mail του ΣΑΣΥΔΑ (sasyda@hotmail.gr), είτε με την αποστολή στη διεύθυνση του Γραφείου μας, σχετικής επιστολής.

Εξυπακούεται ότι, εφόσον μας αποσταλεί το σχέδιο ΠΔγματος, θα αναρτηθεί προς ενημέρωση στο site:  sasyda.blogspot.gr

Παρακαλούμε όπως, η κατάθεση των απόψεών σας έχουν τον χαρακτήρα του επείγοντος προκειμένου να τύχουν της κατάλληλης επεξεργασίας, ώστε το τελικό κείμενο να είναι ανάλογο με το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού που φοιτά στις ΑΣΣΥ.

Το Δ.Σ. ΣΑΣΥΔΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου