ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Εκδηλώσεις Μνήμης «Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη»



Τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, στη νήσο Κάρπαθο, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ Πάνο Καμμένο.

Στην τελετή παραβρέθηκαν μέλη της οικογένειας Ηλιάκη, εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, εκπρόσωποι των κομμάτων της Βουλής, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών και πλήθος κόσμου.

Ομιλίες εκφώνησαν ο Αρχηγός ΓΕΑ, ο Δήμαρχος Καρπάθου, κ. Ηλίας Λάμπρος και ο κ. Φίλιππος Ηλιάκης, ενώ με το πέρας της τελετής, πραγματοποιήθηκε επίδειξη αεροσκάφους της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς».

Το ΣΑΣΥΔΑ εκπροσώπησαν ο Γεν.Γραμματέας κ. Ντούβλης Ηλίας και το Μέλος κ. Λιοζίδης Κων/νος.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου