ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης ΕΑΑΑ



Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, η τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ), από τον Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α Κωνσταντίνο Ιατρίδη, στον Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α Σπυρίδωνα Καββούρη.

Στην τελετή παρευρέθησαν, τα μέλη του αποχωρούντος και του παραλαμβάνοντος Δ.Σ. ΕΑΑΑ, μέλη των αποχωρούντων Δ.Σ. Παραρτημάτων, οι Πρόεδροι των άλλων Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών των Ε.Δ., τα Προεδρεία των Σωματείων Αποφοίτων Σχολών Π.Α. και σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΑΣΥΔΑ.

Στο νέο Δ.Σ., όπως είναι γνωστό, εκλέχθηκαν δύο ΣΥΔίτες - μέλη του ΣΑΣΥΔΑ, ο Σμχος (ΥΟΚ)ε.α. Δημήτριος Κοντοβάς (14ης σειράς) και ο Σμχος (ΥΟΚ)ε.α. Αθανάσιος Πάνος (9ης σειράς).

Την ερχόμενη εβδομάδα - πιθανότατα τη Δευτέρα, θα συγκροτηθεί σε Σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. με την εκλογή του Διευθύνοντα Συμβούλου και του Γενικού Γραμματέα, καθώς και τις αναθέσεις των λοιπών καθηκόντων.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου