ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Επιμνημόσυνη Δέηση Υπέρ πεσόντων Αεροπόρων Αποφοίτων ΣΥΔ


Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, στην Αεροπορική Βάση Σέδες, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων υπέρ των πεσόντων Αεροπόρων, Υπαξιωματικών και Δοκίμων Υπαξιωματικών της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.


Στην τελετή παραβρέθηκαν διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής, αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων, το προσωπικό της Σχολής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Θεσσαλονίκης, συγγενείς των πεσόντων και τριμελής αντιπροσωπεία του ΣΑΣΥΔΑ αποτελούμενη από τους Σμχο (ΥΥΜ) ε.α. Ιωάννη Γιαπουτζίδη (3ης σειράς), ο οποίος κατέθεσε και το στεφάνι, Σμχο (ΥΑΔ) ε.α. Εμμανουήλ Βουτσαδάκη (23ης σειράς) και Επγό (ΥΔΚ) ε.α. Νικόλαο Μυλώση (19ης σειράς).

Ο ΣΑΣΥΔΑ συγχαίρει το Διοικητή της Σχολής Σμχο (Ι) Αθανάσιο Τζατζά για τη διοργάνωση της σεμνής αλλά σημαντικής αυτής τελετής, για όλους τους αποφοίτους της ΣΥΔ και τις οικογένειες των πεσόντων συναδέλφων μας.
 
 





2 σχόλια :