ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

VPN Κινητή τηλεφωνία και για τους απόστρατους της ΠΑ

Πόσοι γνωρίζουν ότι εκτός των εν ενεργεία συναδέλφων, την απόκτηση της προνομιακής σύνδεσης στο VPN δίκτυο της Πολεμικής Αεροπορίας (σύμβαση με COSMOTE) δικαιούνται και οι απόστρατοι ;

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που παρείχε ο Υπεύθυνος VPN Τηλεφώνων της ΕΑΑΑ Σμχος ε.α. Η. Σβάρνας

1. Οι αιτήσεις για VPN τηλέφωνα των Απόστρατων Συναδέλφων προωθούνται (μέσω ΕΑΑΑ) στο ΓΕΑ, τέσσερις φορές το χρόνο και συγκεκριμένα, στο τέλος Φεβρουαρίου, τέλος Μαΐου, τέλος Αυγούστου και τέλος Νοεμβρίου.
2. Το ΓΕΑ αφού ελέγξει τις αιτήσεις τις προωθεί στην COSMOTE έως τις 10 του επόμενου μήνα, δηλαδή 10 Μαρτίου, 10 Ιουνίου, 10 Σεπτεμβρίου, 10 Δεκεμβρίου.
3. Η COSMOTE αφού λάβει τις αιτήσεις από το ΓΕΑ, χρειάζεται 20-30 ημέρες για την ενεργοποίηση των VPN-Τηλεφώνων. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι που έχουν υποβάλλει αίτηση θα πρέπει να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα της COSMOTE μετά την παρέλευση ενός (1) μηνός από τις ημερομηνίες της Παραγράφου 2 (ανωτέρω).
Δηλαδή, μετά τις 10 Ιανουαρίου, 10 Απριλίου, 10 Ιουλίου, 10 Οκτωβρίου (ανάλογα πότε έχουν υποβάλλει την αίτηση).
4. Όσοι Συνάδελφοι διαμένουν σε περιοχές της Ελλάδας όπου δεν υπάρχει κατάστημα COSMOTE, η επίδοση του αριθμού και του συμβολαίου VPN-Τηλεφώνου γίνεται με τηλε-εξυπηρέτηση. Δηλαδή θα περιμένουν οι ενδιαφερόμενοι που έχουν κάνει αίτηση, τηλεφώνημα από την COSMOTE στα τηλέφωνα (σταθερό-κινητό) που έχουν βάλει στην αίτησή τους για την διεκπεραίωση της διαδικασίας.
Εάν κάποιος Συνάδελφος πάει σε κατάστημα COSMOTΕ μετά τις ημερομηνίες της Παραγράφου 3 και δεν βρίσκεται στις καταστάσεις του προγράμματος VPN το όνομά του, θα πρέπει να ζητήσει από τον Υπεύθυνο του καταστήματος να επικοινωνήσει με την Υπεύθυνη του Προγράμματος VPN στα κεντρικά της COSMOTE την κα Παπαδημούλη.

Τα εν αποστρατεία μέλη του ΣΑΣΥΔΑ, Αξκοί - Ανθστές & Υπξκοί (για τα ε.ε. ισχύουν οι διαδικασίες της Μονάδας τους), μπορούν να εκτυπώνουν τη συνημμένη στο blog αίτηση (αριστερή μπάρα - μενού "χρήσιμα ΕΝΤΥΠΑ") και συμπληρωμένη-υπογεγραμμένη, να την προσκομίζουν στην ΕΑΑΑ, στα Γραφεία του ΣΑΣΥΔΑ ή να την αποστέλλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (Λυκούργου 9 - 4ος όροφος - Γρ.428) - οι Υπξκοί αποκλειστικά στο ΣΑΣΥΔΑ - έτσι ώστε αυτές να περιέρχονται μέχρι :

   -   την 26 Φεβρουαρίου,
   -   την 28 Μαΐου,
   -   την 27 Αυγούστου,
   -   την 26 Νοεμβρίου, προκειμένου να προωθούνται εγκαίρως.


Παροχές - Πλεονεκτήματα σύνδεσης VPN Π.Α.


1.   Σύνδεση χωρίς πάγιο

2.   Μιλάμε εντός δικτύου (το σύνολο των αριθμών VPN) απεριόριστα χωρίς χρέωση

3.   Για συνομιλίες εκτός δικτύου (αριθμοί κινητών εκτός VPN και σταθερά, ανεξαρτήτως εταιρείας) 40% έκπτωση στο κόστος/τιμολόγιο κάθε εταιρείας

4.   Χρηματοδότηση νέας συσκευής κινητού με 25€+ΦΠΑ (περίπου 30€) ανά σύνδεση

5.   Δικαίωμα σύνδεσης στο δίκτυο, ενός (1) έως τεσσάρων (4) αριθμών, με φορητότητα όλων στο δικό σας όνομα (έτσι π.χ. μπορούν τα μέλη της οικογενείας σας να αποκτήσουν την εν λόγω σύνδεση).

Αυτές οι επιπλέον συνδέσεις (1 έως 4), συνομιλούν απεριόριστα εντός δικτύου (χωρίς χρέωση), ενώ προς τρίτους με έκπτωση 20% στο κόστος/τιμολόγιο κάθε εταιρείας.

6.   Οι λογαριασμοί όλων των συνδέσεων που κάνατε, βαρύνουν τον βασικό πελάτη (δηλ. εσάς)



1 σχόλιο :

  1. Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω
    1ον. Σε περίπτωση που κάποιος έχει συμβόλαιο με άλλη εταιρία, π.χ. wind ή Vodafon και είναι ακόμη σε ισχύ, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Διακόπτεται η σύνδεση με πέναλτυ ή όχι. Και τις ενέργειες της διακοπής ποιος τις κάνει.
    2ον. Τα άλλα 1 εως 4 νούμερα που έχω δικαίωμα να συνδέσω, μπορώ κια αργότερα όποια στιγμή θελήσω, ή πρέπει αμέσως με την καινούργια σύνδεσή μου.
    Παρακαλώ θα ήθελα μια απάντηση σε αυτά.
    Σας ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή